Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

OT'S OPDRACHT ALS TOEZICHTHOUDER LOOPT TEN EINDE

 

Afgelopen jaar heeft onze collega Ot Zilverberg waardevolle ervaring opgedaan als toezichthouder kabels en leidingen bij de Gemeente Landgraaf. Onder toeziend oog van John Gademan en Marc van Ewijk groeide hij van junior tot volwaardig lid van het opzichtersteam. Een van de hoogtepunten van hun inspanningen is de voortgang van de aanleg van het DELTA Netwerk in Landgraaf, die gestaag en volgens planning verloopt. De uitvoering van dit project wordt verzorgd door mih GmbH, met Fikreta Neslanović als projectmanager en Amar Halilovic als uitvoerder.

Ot: “Door strikte controles en regelmatige evaluaties hebben ze ervoor gezorgd dat de aanleg van het Delta netwerk niet alleen volgens schema verloopt, maar ook voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit. Dit allemaal terwijl er maar liefst 18 ploegen aan de gang waren. Het is niet voor niets dat het glasvezelproject in Landgraaf als voorbeeld wordt gezien door andere gemeenten in Limburg. Dat ik deel mag zijn van dit uitstekende opzichtersteam is me een hele eer.”

Nu zijn tijd in Landgraaf er bijna op zit, is Ot op zoek naar een volgende uitdaging. Kun jij die bieden? Stuur dan gerust een berichtje, of kom langs op een van de kantoren van Consul Infra Group B.V. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!