Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Vacature Tendermanager

Tendermanager Raoul Dresens

Ben jij tendermanager bij een grote aannemer of ingenieursbureau? Heb je het idee dat tenderen gezien wordt als een “moetje” en een kostenpost? Stap dan over naar Zuyd Infra, onderdeel van de Consul Infra Group. Wij zijn een tenderbureau met civieltechnische kennis waar tenderen op nummer 1 staat. Als tendermanager bij Zuyd Infra geef je, samen met je team, alles om een winnend plan te schrijven.

Het mooiste van jouw rol is dat je niet slechts voor één bedrijf werkt. Je tendert voor diverse klanten met verschillende mooie projecten in de bebouwde omgeving. We werken aan projecten op het gebied van groen, ondergrondse infra, waterbouw en wegenbouw. Daarnaast zijn we ook actief buiten de civiele techniek. Onze klanten zijn diverse aannemers en ingenieursbureaus door heel het land. Hierdoor is geen inschrijving hetzelfde en heb je binnen no-time een netwerk waar je u tegen zegt.

Heb je interesse om een rol te spelen in de voorbereidings- en uitvoeringsfase van het project? Dan kan dat bij ons ook! Bij Consul Infra Group zijn we sterk in combinatiefuncties. Want jouw ontwikkeling staat bij ons centraal!

 

Jouw verantwoordelijkheden in het kort;

  • Managen van het tenderproces

  • Bewaken van kosten, tijd en kwaliteit

  • Samen met een planschrijver de vraag van de klant omzetten in een winnend plan

  • Begeleiden van junior collega’s

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend nettoloon afhankelijk van je ervaring (€ 5000-6000)

  • Volledige regie over de tijdsindeling van je werkweek

  • De mogelijkheid om parttime te werken

  • Een mobiliteitsvergoeding van 750 euro per maand

  • De kans om mee te groeien met onze organisatie jonge organisatie

  • En een bonus die op kan lopen tot 50% van je jaarsalaris.

 

Klinkt dit als een mooie volgende stap voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Mail naar thomas@consulinfra.nl of bel hem op 06 3960 6462.

 

Wie zijn wij?

Consul Infra Group is een ambitieus adviesbureau waarbij de ontwikkeling van werknemers voorop staat. We hebben een primaire commitment op de ontwikkeling van onze mensen en een secundaire commitment op de projecten die we draaien. Dit maakt onze cultuur net even anders dan die van onze concurrenten. Inmiddels hebben we 30 medewerkers in dienst en zijn we nog steeds aan het groeien. Vanuit kantoor Den Bosch doen we veel projecten in Noord-Brabant,  vanuit Herten en Heerlen bestrijken we Limburg. Consul Infra Group bestaat uit twee bv’s. Met Zuyd Infra werken we aan tenders. Hiermee helpen we aannemers en ingenieursbureaus met het winnen van tenders in de civiele techniek. Consul Infra is onze adviesdienst voor aannemers en overheden. Voornamelijk werken we in de realisatie- en ontwerpfase van projecten. We hebben een hecht team met een passie voor de bebouwde omgeving. De collega’s zijn over het algemeen sociaal, gedreven en energiek met ieder een ander specialisme. Dit in een goede mix tussen starters en ervaren professionals.