Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Vacature Grafisch Vormgever

Zet jij het grafische puntje op de i van onze plannen?

Als grafisch vormgever zorg jij ervoor dat onze EMVI-plannen* eruit knallen! Jij geeft ze de uitstraling waardoor de opdrachtgever ze sneller verslindt, makkelijker onthoudt en beter beoordeelt. Jij geeft onze plannen net dat beetje extra waardoor de inhoud nóg beter tot z’n recht komt. Je verzorgt de opmaak van onze plannen en ontwerpt hiervoor zelf de bijlagen gevuld met afbeeldingen, schema's en tabellen. Daarnaast verzorg je ook de vormgeving van onze eigen middelen en uitingen op onze socials. Kortom: je bent een grafisch wonder!

✔ Uiteenlopende grafische klussen, van dtp tot vormgeving

✔ Werk op een toplocatie in Den Bosch

✔ Focus op jouw professionele én persoonlijke groei

✔ ‘Work hard – Play hard’ mentaliteit

✔ Een aantrekkelijke bonusregeling zodat je deelt in ons succes

Wat zoeken we in jou?

Je barst van de creativiteit, bent een tikje eigenwijs en hebt een passie voor grafische vormgeving. Je bent ambitieus, communicatief ingesteld en staat open voor nieuwe ervaringen. Jouw Nederlands is goed en je kunt goed omgaan met werken onder druk. Inmiddels heb je een paar jaar werkervaring opgedaan en bent klaar voor de volgende stap.

Jouw opleiding of achtergrond?

Een grafische opleiding, waarbij je kunt aantonen dat het programma InDesign geen geheimen voor jou heeft en dat je goed overweg kunt met programma’s als Illustrator of Photoshop. Heb je een civieltechnische achtergrond of ervaring met AutoCad? Of kun je overweg met andere technische programma’s zoals InfraWorks, arcGIS of MS Project? Dan heb je zeker een streepje voor!

* Weet je niet precies wat een EMVI-plan is? Geen punt! Dat leren we je wel. Als jij maar beschikt over een oprechte passie voor grafische vormgeving.

Enthousiast geworden?

Maikel Schroën, een van onze oprichters, vertelt je graag meer over jouw nieuwe grafische droombaan. Stuur hem gerust een bericht via maikel@consulinfra.nl of bel hem op 06 11 08 75 92.

Onze bedrijven:

Zuyd Infra en Consul Infra zijn jonge adviesbureaus met grote, volwassen ambities. We zijn in 2020 begonnen met 2 werknemers en we willen dit jaar nog afsluiten mét jou en 29 andere collega's verdeeld over 3 vestigingen. We zijn actief in de wereld van de infrastructuur en houden ons bezig met (technisch) ontwerpen, EMVI-plannen schrijven én grafisch opmaken, marketing & communicatie en omgevingsmanagement. Jouw collega’s zijn stuk voor stuk mensen die werken niet zien als een ‘moetje’ maar energie halen uit waarde aan onze vraagstukken toe te voegen.

Meer info vind je op www.zuydinfra.nl, www.consulinfra.nl, en op onze social media kanalen.