Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

UITDAGENDE NIEUWE OPDRACHT

Voor de realisatie van een nieuwe drinkwatertransportleiding van WML en de nieuwe Hoogwaardige Fietsroute in Weert-Nederweert mag onze collega Charlotte Berkhout aan de slag als omgevingsmanager. Deze uitdagende opdracht combineert een ondergrondse uitdaging, waar Hurkmans mee aan de slag gaat, met een infrastructurele ontwikkeling die Dura Vermeer gaat uitvoeren.

Omgevingsmanager

Tijdens deze gecombineerde werkzaamheden neemt Charlotte namens Hurkmans de functie van omgevingsmanager op zicht. Een uitdagende opdracht vanwege het grote gebied, de complexe werkzaamheden en de vele stakeholders. Ook loopt het project door verschillende agrarische gebieden, zodat de lokale agrarische bedrijven ook belangrijke stakeholders vormen.

Overlast reduceren

Volgens een doordachte strategie met inzet van diverse communicatiemiddelen informeert Charlotte de stakeholders proactief over de gevolgen van de werkzaamheden. Eerder organiseerde ze daarvoor al een eerste inloopbijeenkomst. Samen met het projectteam haalde Charlotte wensen en aandachtspunten op uit de omgeving, om in het project rekening mee te houden. Op deze manier beperkt ze de feitelijke overlast én beheerst ze de hinderbeleving met gedegen omgevingsmanagement.

Veel plezier en succes op deze flinke en mooie klus!