Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Infra Talent Gezocht

Wil je creatief, communicatief en innovatief bezig zijn met civiele techniek / infra? Dan ben jij helemaal geschikt om ons team te versterken.

Wat vragen we?

Wij zoeken een ambitieuze, leergierige duizendpoot uit de Infra met ca. 5 jaar ervaring. Waar je deze ervaring opgedaan hebt of waarin je specialistische kennis hebt vergaard maakt ons niet veel uit, zolang je maar zeer ambitieus bent dan pas je bij ons! Je hebt bij voorkeur wel ervaring met UAV-GC contracten, EMVI plannen, Sytsems Engineering en werken voor de overheid. Heb je dat niet? Dan komt dat op je persoonlijk ontwikkel plan bij je eigen punten te staan en zorgen we er samen voor dat je ambities gerealiseerd worden.

Wat hebben we je te bieden?

We verwachten veel van je, maar daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Uitdaging (geen dag is hetzelfde).
  • Stevig basissalaris.
  • Uitgebreide bonusstructuur.
  • Opleidingen & cursussen.
  • Een jong team met enthousiaste infra professionals.
  • Een omgeving waar genoeg ruimte is voor groei.

Enthousiast? 

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een bericht naar info@consulinfra.nl óf bel Maikel Schroën +31 (0)6 11 08 75 92.

Ontmoet Consul Infra

We zijn een klein en jong adviesbureau met grote en volwassen ambities. En we hebben jou hard nodig om deze te realiseren! Elk lid binnen ons team heeft zijn eigen specialistische kennis. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met hun expertise ons team kunnen versterken! Als adviesbureau zijn we momenteel zeer breed actief in de wereld van de infrastructuur.

Kortom: wat je specialisme ook mag zijn, wij hebben een uitdaging voor je liggen!