Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Projecten

Laat u inspireren door het brede scala aan projecten die we met veel plezier en succesvol hebben afgerond.

 • Toezicht - Maankwartier Heerlen

  Dankzij de gemeente Heerlen hebben wij het dagelijkse toezicht op de infrawerken van het Maankwartier Heerlen verzorgd. Aan dit unieke, complexe project hebben we gewerkt van augustus 2018 tot en met december 2019.

 • Ontwerp en aanbesteding - Rotonde Heerlenersteenweg Kerkrade

  Voor de gemeente Kerkrade hebben wij samen met Plangroep Heggen uit Born in amper 5 weken tijd het ontwerp en aanbesteding voor de rotonde Heerlenersteenweg - Spekhofstraat gemaakt. Door optimaal gebruik te maken van de expertise van de drie partijen hebben we onder hoge tijdsdruk een prachtig resultaat bereikt. Dit project is in september 2019 gegund en wordt voor kerst gerealiseerd.

 • Toezicht - Avation Valley Maastricht

  In opdracht van Aviation Valley hebben wij rondom de luchthaven Maastricht het dagelijkse toezicht op diverse projecten mogen verzorgen, waaronder de ontwikkeling van een deel van het bedrijventerrein en de kleiafgraving. Doordat wij al ruim 10 jaar betrokken zijn bij de werkzaamheden rondom de luchthaven creëren wij voor de opdrachtgever een unieke meerwaarde met ons kennis en ervaring in diverse rollen.

 • Ontwerp en realisatie - Parkeerterrein Simrax Kerkrade

  Simrax heeft ons de prachtige opdracht gegeven om de uitbreiding van haar parkeerterrein te ontwerpen en vervolgens te realiseren. Deze klus omvatte grondwerk, riolering, straatwerk en asfaltering. Het werk is naar grote tevredenheid opgeleverd in de zomer van 2018.

 • Directievoering - Welterlaan Heerlen

  Samen met Plangroep Heggen uit Born hebben wij voor de gemeente Heerlen de directie en het dagelijkse toezicht op de Welterlaan in Heerlen . Dit RAW-project is aanbesteed via EMVI door Heijmans Infrastructuur in Geleen. Het werk is gestart in april 2018 en opgeleverd begin 2019.

 • Ontwerp en aanbesteding - Laad en losperron Zuyderland

  Voor Zuyderland Medisch Centrum hebben wij het ontwerp mogen maken voor het nieuwe laad- en losperron en vervolgens ook de aanbesteding en realisatie begeleid. Het werk is na een meervoudig onderhandse aanbesteding gegund aan Brune Wegenbouw uit Geleen. Van augustus 2018 tot en met november 2018 is het uitgevoerd.

 • Omgevingsmanagement - Reconstructie kern Ransdaal

  Wij ondersteunen Laeven Infra met het omgevingsmanagement bij de rioolreconstructie van diverse straten in Ransdaal. Een opdracht van de gemeente Voerendaal; uitvoering is van oktober 2019 tot en met december 2020.

 • Toezicht - Reconstructie visvijvers Beekdaelen

  Samen met Geonius Infra uit Geleen hebben wij voor de gemeente Beekdaelen de directie en het dagelijkse toezicht verzorgd bij de reconstructie van de visvijvers Nuth en Wijnandsrade. De opdracht is in augustus 2018 gegund aan aannemer Ploegam uit Oss en opgeleverd in mei 2019.

 • Tendermanagement - SIDK Brabant Water

  Hurkmans Groep uit Someren hebben we ondersteund met het opstellen van een plan van aanpak voor het samenwerkingsproject voor Brabant Water. Wij hebben het algemene tendermanagement verzorgd, het plan geschreven, de visualisaties en vormgeving gemaakt en de persoonlijke interviews voorbereid.
  Dankzij de goede en uiterst plezierige samenwerking met Hurkmans hebben we nu een 3-jarig onderhoudscontract met Brabant Water met optie tot verlenging.

 • Tendermanagement - Enexis Solo Zuid Limburg

  Wij hebben HVG ondersteund met het opstellen van een plan van aanpak voor de inschrijving op het project 'Enexis Solo 2018 Limburg'. HVG is een samenwerking van Hurkmans Groep uit Someren en Van Geleuken Infra uit Kelpen-Oler. Wij hebben voor het plan het algemene tendermanagement verzorgd, meegeschreven aan het plan en de vormgeving verzorgd. De intensieve en moeiteloze samenwerking met HVG heeft geleid tot een winnend plan en een 4-jarig onderhoudscontract met Enexis, met optie tot verlenging.