Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Projecten

Laat u inspireren door het brede scala aan projecten die we met veel plezier en succesvol hebben afgerond.

 • René Visser als contractmanager bij Port of Antwerp

  In samenwerking met Perfact Group hebben wij een raamcontract van maar liefst 10 jaar binnengehaald om te ondersteunen met de ontwikkeling van de haven van Antwerpen. INEOS, een van de grootste chemieconcerns ter wereld, heeft de haven van Antwerpen gekozen als locatie voor een mega-investering van 3 miljard euro, goed voor 400 nieuwe banen. René Visser is namens Consul Infra Group B.V. actief als Contractmanager bij port of Antwerp. Hij heeft jarenlange ervaring verworven op fantastische projecten in binnen- en buitenland. Naast de functie van Contractmanager geven wij ook invulling aan de functies Adjunct Constructieverantwoordelijke, Veiligheidscoach en Planner.

 • Directie & Toezicht - Gemeente Maasgouw

  Ruud Looijen en Roel Detische verzorgen voor Gemeente Maasgouw directie en toezicht op diverse projecten binnen de gemeente. Hier zien zij toe op de naleving van de eisen in het bestek, planning en financiën.
  De omgeving speelt op deze projecten een grote rol. De toezichthouder is het gezicht van de opdrachtgever buiten op het werk. Hij zorgt er dus voor dat de omgeving voorzien wordt van informatie en overlast tot een minimum beperkt wordt.

 • Sander Vaessens als Toezichthouder ‘Aanpak wateroverlast Aalbeek F2’

  "Als toezichthouder voor Gemeente Beekdaelen houd ik dagelijks toezicht op de werkzaamheden van aannemer Den Ouden. De werkzaamheden omvatten het aanleggen van een nieuw HWA riool, het aanleggen van regenwaterbuffers, en het onderhoud aan de N298 vanuit Hulsberg naar Nuth. Als toezichthouder op het werk draag ik verantwoordelijkheid namens de Provincie Limburg voor het asfaltonderhoud aan de N298 en de aangrenzende infravoorzieningen die onder beheer van de provincie vallen.
  Naast het toezicht op de kwaliteit en veiligheid van het werk houd ik nauw contact met de omwonenden en stakeholders", aldus Sander.

 • Sam Rooy als coördinator bij Waterschap Limburg

  "Mijn opdracht omvat het coördineren van het verleggen van kabels en leidingen bij het dijkverzwaringen. Dus als er een nieuw tracé wordt bepaald waar een nieuwe dijk komt te liggen moeten de kabels en leidingen verplaatst worden. Je gaat met een engineers overleggen welke technische oplossingen mogelijk zijn en dit voorleggen met de netbeheerders die hiermee akkoord gaan. Als coördinator moet ik ervoor zorgen dat de vragen van de verschillende partijen bij de juiste man te recht komen zodat iedereen antwoord krijgt op zijn of haar gestelde vragen", vertelt Sam.

 • Omgevingsmanagement - Lanaken

  Voor het project 'Paalsteenlaan Lanaken' ondersteunt Consul Infra aannemer Van de Kreeke, Fluvius en de gemeente Lanaken met het omgevingsmanagement. Onze omgevingsmanager Charlotte houdt contact met de buurtbewoners en stakeholders en verzorgt de communicatie. Ook zet zij in Lanaken de Omniom-app succesvol in om bewoners en geïnteresseerden op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken. Een mooie klus bij onze Belgische buren!

 • Toezicht - Avation Valley Maastricht

  In opdracht van Aviation Valley hebben wij rondom de luchthaven Maastricht het dagelijkse toezicht op diverse projecten mogen verzorgen, waaronder de ontwikkeling van een deel van het bedrijventerrein en de kleiafgraving. Doordat wij al ruim 10 jaar betrokken zijn bij de werkzaamheden rondom de luchthaven creëren wij voor de opdrachtgever een unieke meerwaarde met ons kennis en ervaring in diverse rollen.

 • Chiel Zilverberg bij Adviesbureau Brouwers

  "Bij Adviesbureau Brouwers hou ik mij voornamelijk bezig met het voorbereiden en bouwtechnisch gereed maken van plannen.
  Dit betekent dat als wij een ontwerp van de opdrachtgever dit zodanig kunnen uitwerken dat alle technische gegevens van het plan afgehaald kunnen worden. Ook is het van belang dat het voldoet aan de eisen van het CROW. Een aantal projecten waar ik aan heb meegewerkt zijn bijvoorbeeld "Koempel" in Landgraaf , "D&C Heldensedijk" in de gemeente Peel en Maas, een nieuwbouwproject in Maria-Hoop aan de Vlaskuilseweg en Altaarstraat in Schinnen", aldus Chiel.