Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Vacature Civieltechnisch Specialist

Ben je civieltechnisch specialist en wil je meer afwisseling in je werk? Dus niet werken aan één groot project, maar zoek je juist meer dynamiek doordat je 2, 3 of soms 4 projecten tegelijk draait? Dan hebben we iets voor jou. Want voor onze zusteronderneming Zuyd Infra zijn wij op zoek naar een civieltechnisch specialist. In die rol ben jij binnen het tenderteam de vraagbaak voor technische oplossingen voor de klantvraag. Waar duurzaamheid een steeds belangrijker factor is. We werken veelal met kort-cyclische projecten waardoor je op hetzelfde moment actief bent binnen diverse domeinen van de infra. Dit maakt jouw werk extra leuk en uitdagend.

Gaat een werk na de tenderfase in uitvoering en wil je daar ook dan een bijdrage aan leveren? Dat kan bij ons ook! Want vaak heeft onze opdrachtgever een capaciteitsvraagstuk en ondersteunen wij in de volgende fase van het project. Op het gebied van projectmanagement, directievoering, toezicht of projectvoorbereiding. Maar: dat doen we alleen als jij het project interessant genoeg vindt.
Wat jouw werk nog meer zo mooi maakt, is het samenwerken in ons hechte team en het vieren van successen die je gezamenlijk behaalt. Zoals het winnen van een grote tender. Want samen kunnen we zoveel meer!

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent civieltechnisch onderlegd

  • Je houdt van dingen tot in de bodem uitzoeken

  • Je bent energiek, gedurfd en hebt ervaring bij een aannemer of ingenieursbureau

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitstekend netto maandsalaris tussen de € 4.000 - € 6.000

  • Een mobiliteitsbudget van € 750 per maand

  • De kans om mee te groeien met onze jonge organisatie

  • Volledige regie over de tijdsindeling van je werkweek

  • Een prestatiebonus die kan oplopen tot 50% van je jaarsalaris

  • En de mogelijkheid om parttime te werken

 

Klinkt dit als een mooie volgende stap voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Mail naar thomas@consulinfra.nl of bel hem op 06 3960 6462.

 

Wie zijn wij?

Consul Infra Group is een ambitieus adviesbureau waarbij de ontwikkeling van werknemers voorop staat. We hebben een primaire commitment op de ontwikkeling van onze mensen en een secundaire commitment op de projecten die we draaien. Dit maakt onze cultuur net even anders dan die van onze concurrenten. Inmiddels hebben we 30 medewerkers in dienst en zijn we nog steeds aan het groeien. Vanuit kantoor Den Bosch doen we veel projecten in Noord-Brabant,  vanuit Herten en Heerlen bestrijken we Limburg. Consul Infra Group bestaat uit twee bv’s. Met Zuyd Infra werken we aan tenders. Hiermee helpen we aannemers en ingenieursbureaus met het winnen van tenders in de civiele techniek. Consul Infra is onze adviesdienst voor aannemers en overheden. Voornamelijk werken we in de realisatie- en ontwerpfase van projecten. We hebben een hecht team met een passie voor de bebouwde omgeving. De collega’s zijn over het algemeen sociaal, gedreven en energiek met ieder een ander specialisme. Dit in een goede mix tussen starters en ervaren professionals.