Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Opdrachtgevers - Overheden

Hieronder vind u een aantal van de opdrachtgevers van Consul Infra. De opdrachtgevers zijn voor ongeveer de helft overheden voor de andere helft aannemers en ingenieursbureaus.

 

Gemeente Heerlen

Heerlen is een eigentijdse stad. Met een rijk en welvarend mijnverleden, maar ook met moeilijke tijden rond de mijnsluiting en drugsoverlast. Dat is allemaal verleden tijd. Nu is het een stad met lef. Eigenwijs en eigentijds. En ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.

Gemeente Landgraaf

Landgraaf heeft met recht een plaats op de landkaart weten te bemachtigen en is uitgegroeid tot één van de grotere gemeenten in Limburg. Een prima gemeente om te wonen, werken en recreëren.

Gemeente Kerkrade

Gemeente Maastricht

Gemeente Beekdaelen

Gemeente Sittard-Geleen

Gemeente Leudal

Gemeente Maasgouw

Gemeente Brunssum

Gemeente Roerdalen

Gemeente Eersel

Gemeente Roermond

Gemeente Oirschot

Gemeente Echt-Susteren

Gemeente Nuenen

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg zorgt in de provincie Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water.

 

Opdrachtgevers - Bedrijven

Hieronder vind u een aantal van de opdrachtgevers van Consul Infra. De opdrachtgevers zijn voor ongeveer de helft overheden voor de andere helft aannemers en ingenieursbureaus.

 

BAM Infra

BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

Geonius

Geonius is een middelgrote interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector.

Bunnik Groep

Al ruim 25 jaar is Bunnik Groep een begrip. Met onze disciplines: Groen, Milieutec, Infra en Bagger verrijken we dagelijks de Nederlandse bodem.

Plangroep Heggen

Plangroep Heggen, gevestigd in Born en Maastricht, is een multidisciplinair adviesbureau voor ruimtelijke planning en infrastructuur.

Dura Vermeer

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening.Met 165 jaar ervaring is continuïteit hun belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf richten zij zich op het creëren van lange termijn waarde en op duurzame relaties met hun klanten, medewerkers en partners. Hierbij handelen ze altijd vanuit hun kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Met veiligheid op nummer één.

Hurkmans Groep

Een multidisciplinaire projectspecialist in ondergrondse infra- en grondwaterprojecten.

Aviation Valley

Aviation Valley ontwikkelt de openbare ruimte en het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport.

BLM Wegenbouw

Al meer dan 30 jaar. Als infrabedrijf realiseren we projecten op het gebied van wegenbouw en industriebouw. Van straatwerk, rioleringen en grondwerk tot specialistische leidingsystemen.

APK group

De activiteiten van APK Group ondersteunen de ontwikkeling van intelligente en leefbare steden die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ballast Nedam

een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf.

BESIX INFRA NEDERLAND B.V.

BESIX INFRA is sterk gefocust op infrastructurele projecten in Nederland waarbij kwaliteit en innovatie een centrale rol spelen. Nieuwbouw, vernieuwbouw of renovatie.

van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie. Slagvaardig en continue in ontwikkeling. Oprecht, authentiek en met moderne middelen gaan zij samen graag de uitdaging aan in aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel – en leidingnetwerken.

Zuyderland

Zuyderland: een ziekenhuis op meerdere locaties, zorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, revalidatie, thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, huishoudelijke hulp.

J. Daniëls BV

Gespecialiseerd in het leggen en aansluiten van hoofd-en dienstleidingen gas/water, het leggen van openbare verlichting (laag- en middenspanning) én het maken van raket/persboringen behoort tot de activiteiten.

Hendrickx-Horn

Hendrickx-Horn is een MKB bedrijf gevestigd in Horn, omgeving Roermond, Limburg. Zij zijn aannemer in grondwerken, bodemsaneringen en infrastructurele projecten.

Hoogmartens - Allgrounders in infra

Allgrounders in infra: grondig & veelzijdig
Sinds 2016 zijn ze met hun vestiging in Nederland gestart om zo ook deze markt hun oplossingen te kunnen bieden. Met een duidelijke visie op de toekomst en een uitbreiding van hun diensten, producten en expertises, zijn ze uitgegroeid tot een allrounder op het gebied van infrastructuurwerken. Hun mensen mogen zich vandaag terecht trots Allgrounders in infra noemen.

AWS Asfaltwerken

Asfalt? Daar weet AWS alles van! AWS Asfaltwerken is dé specialist in Asfaltreparaties en Asfaltonderhoud. Hun vakmannen komen iedere dag al vroeg hun bed uit om de straten van Nederland beter én mooier te maken. Op ze kun je bouwen.

Denys

Denys NV is ervaren in complexe bouwprojecten & infrastructuurwerken op vlak van water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie & meer.

Mouwrik Waardenburg (Oost)

Mouwrik ontzorgt opdrachtgevers al ruim 65 jaar op het gebied van asfalt, riolering, grond en straatwerk middels het leveren van optimale service en kwaliteit.

KWS Infra

KWS is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

GW Leidingtechniek BV

Ondergrondse & bovengrondse infrastructuur, gespecialiseerd in drink‐ en afvalwater projecten.

Wegenbouw Kurvers

Binnen het wegenbouwbedrijf vallen de asfalteringswerkzaamheden, groenvoorziening en straatwerkactiviteiten (bovenbouw), riolering en grondwerken (onderbouw) en de waterbouwkundige werken.

Janssen Group

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Zij zijn actief in de Benelux en Duitsland.

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement.

A. hak

A.Hak realiseert ondergrondse infrastructuuroplossingen voor veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie voor consumenten en bedrijven.

Adviesbureau Brouwers

Adviesbureau Brouwers houdt zich als ingenieursbureau al sinds 1972 bezig met het bieden van de meest optimale oplossing van vraagstukken over de inrichting van de leefomgeving.

IGL BV

IGL staat in voor het uitvoeren van maatvoerende projecten en meetwerkzaamheden te land en te water.

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodem-bemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg.

NTP Groep

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richt NTP onze leefomgeving op infrastructureel vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in.

Infra Laeven BV

Partner in advies, begeleiding en uitvoering van civieltechnische werken

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw

Van den Biggelaar Grond- en waterbouw opereert op het snijvlak van dat water met het land.

VD Kreeke