Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Mogen wij voorstellen?

Wij verwelkomen vijf nieuwe collega's in onze Consul-familie. We kijken uit naar een leerzame en enerverende samenwerking!

Op de foto zie je van links naar rechts;

Juriaan Walhout
Juriaan bekleedt de functie van uitvoerder/werkvoorbereider in de elektra. Dit doet hij momenteel bij Hurkmans Groep uit Someren. In het kader van energietransitie gaat hij hier aan de slag om nieuwe elektrakabels aan te leggen voor Enexis.

Charlotte Berkhout
Als omgevingsmanager is Charlotte actief bij verschillende projecten. Zo heeft ze succesvol de projectomgeving van Mijnwater op de hoogte gebracht en begeleid doorheen de uitvoering van de werkzaamheden. Na enkele jaren in Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt, verhuisde Charlotte afgelopen zomer met haar gezin terug naar haar ‘roots’ in Heerlen. 

Xavier Hacking
Xavier Hacking, oud-klasgenoot van Maikel, Roel en Robbert, neemt de functie van senior tenderstrateeg voor zijn rekening. Deze dienst brengen we onder bij Zuyd Infra, waarvan Xavier tevens directeur is. Zijn kennis en expertise zit in meer dan 150 tenders, van RAW tot UAV-GC en van Best Value tot bouwteams. In Brabant en Limburg kent hij de markt als geen ander.

Mika Theunissen
Een van onze starters, Mika Theunissen, is vanaf heden officieel junior civieltechnisch adviseur bij Consul Infra. Mika is onderdeel van een ketensamenwerking met Adviesbureau Brouwers. Hier is hij onder andere bezig met tekeningen tekeningen maken in AutoCAD. Naast zijn werkzaamheden bij Adviesbureau Brouwers is Mika ook twee dagen per week te vinden op het gemeentehuis in Schinveld. Hier is hij actief binnen het cluster Water en Riolering van de gemeente Beekdaelen en werkt hij samen met het team dat hem ook al begeleidde tijdens zijn afstudeerstage, die in het begin van dit jaar plaatsvond.

Willem Sieders
EMVI-schrijver Willem is al enige tijd actief binnen Consul Infra op freelance basis. Samen met hem hebben we al mooie tenderplannen geschreven in het afgelopen anderhalf jaar. Met zijn achtergrond in marketingcommunicatie is Willem een beetje een vreemde eend in de bijt tussen alle civiele techneuten. Toch is zijn brede kennis en ervaring een waardevolle aanvulling die meerwaarde biedt voor onze klanten.

 

Wil je kennis maken met een van onze nieuwe collega's? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer.