Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Empathie en ambitie: het projectteam van Mijnwater

Sander

Project
Mijnwater levert al jaren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving van Heerlen en is een belangrijke deelnemer in de energietransitie van Parkstad-Limburg. Mijnwater heeft een tijdje terug een aanbesteding uitgeschreven om Kindercentrum Bekkerveld en de oude HTS aan te sluiten op het bestaande warmtenet. Consul Infra heeft aannemer CS Infra BV ondersteunt met het schrijven van het juiste Plan van Aanpak waarmee zij Mijnwater laten zien de juiste partner te zijn voor dit project.

Het team
Door het winnen van de aanbesteding maakt Consul Infra gedurende de uitvoering deel uit van het bouwteam. Robbert Jacobs is er actief als ontwerpleider. Hij is de persoon die de planning verzorgt en alle technische eisen collecteert die relevant zijn voor het project.
Charlotte Berkhout, communicatiespecialist in hart en nieren, neemt het omgevingsmanagement voor haar rekening. Zij verzorgt de communicatie tussen CS Infra BV en de opdrachtgever. Bovendien is ze regelmatig te zien op het project om de omwonenden te verwittigen en om vragen te beantwoorden.
Uitvoerder Sander Vaessens speelt ook een rol binnen de uitvoering van het project. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van het bouwteam en speelt daarmee een belangrijke rol bij het succesvol afronden van elke bouwfase. “Het geeft me echt veel voldoening en bovendien is elke dag anders. Het contact met de buurtbewoners is goed, soms bieden ze me zelfs iets te drinken aan”, aldus Sander.

Empathie
Sander heeft veel over voor de omwonenden van het project. Hij begrijpt dat het leven van de bewoners gewoon doorgaat, ondanks dat hun straat opengebroken is. Zo is er een bewoonster die haar tuin helemaal opnieuw aan het inrichten is en is er een jong gezin druk bezig met de verbouwing van hun huis. In eerste instantie waren ze ongerust dat hun karweien niet door konden gaan, maar Sander heeft ervoor gezorgd dat deze bewoners van alle gemakken voorzien zijn.

Net als Sander en de rest van het projectteam je ambities nastreven?
Ben jij (bijna) afgestudeerd als civiel technicus en heb je zin om nog veel meer bij te leren? Wil je direct werken aan fantastische projecten voor grote partijen? En daar ook nog eens goed voor worden beloond? Plan dan snel een kennismakingsgesprek met onze job coach voor starters.