Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Zelfontwikkeling mogelijk door ketensamenwerkingen

Als Consul Infra Group B.V. streven we duurzame samenwerkingen na met andere bedrijven in de keten zoals ingenieursbureaus en aannemers. Duurzaam wil zeggen: elkaar helpen met werkzaamheden vanuit ieders unieke expertise. Op den duur ontstaat door wederkerigheid een duurzame relatie tussen meerdere bedrijven: de ketenpartners.

Win-win

Ons bedrijf bestaat op dit moment al uit meer dan 20 civieltechnische specialisten. Een daarvan is Bas Beckers. Bas is nog jong, maar is al sinds het prille begin van Consul Infra bij ons in dienst. Naast Bas beschikken we over nog meer jonge medewerkers. Wij geven hun graag de kans om te ontdekken wat ze echt leuk vinden én waar ze echt goed in zijn, want wij zorgen voor een passende, leerzame opdracht bij een van onze klanten. Dit is niet alleen interessant voor onze medewerkers, maar vindt ook draagvlak bij onze ketenpartners. Onze ketensamenwerking is dan ook gebaseerd op deze vraag en ons aanbod: de civieltechnische specialisten.
Er heerst een groot tekort aan personeel in de sector. Een tekort dat niet van vandaag op morgen opgelost gaat zijn. Civieltechnische werkzaamheden zijn er echter in overvloed. Hoe pak je dit als aannemer of overheidsinstantie dan het beste aan? Neem iemand als Bas in dienst!

''Bij Hendrickx-Horn kan ik mijn kennis en ervaring in het calculeren enorm vergroten''

Bas, onze gewaardeerde collega uit Landgraaf, is volop aan het werken aan zijn carrière in de civiele techniek. Als werkvoorbereider/uitvoerder voor Hendrickx-Horn is hij bezig met calculeren, voorbereiden en uitvoeren. “Het werk is heel divers, bij veel projecten ben ik van A tot Z betrokken. De werken bestaan vooral uit reconstructies en het bouwrijp en woonrijp maken van nieuwbouw met een nadruk op GWW”, aldus Bas.

“Bij Brauer kan ik me nog verder ontwikkelen”

Naast zijn werkzaamheden bij Hendrickx-Horn is Bas ook twee dagen per week te vinden op het kantoor van Brauer Grondverzet, Infra en Transport in Belfeld. Hier is hij actief als calculator. “Het is fijn om twee dagen per week bij een ander bedrijf actief te zijn. Ik heb het natuurlijk erg naar mijn zin bij Hendrickx, maar bij brauer kan ik weer andere kwaliteiten ontwikkelen”. Bij Brauer richt Bas zich vooral op utiliteitsbouw, grondwerk en straatwerken.
De eerste dag was even wennen voor Bas, maar hij heeft al snel zijn draai gevonden. “Bij Brauer gebruiken ze een andere manier van offertes opstellen. Dat was even wennen, maar kreeg ik al snel onder de knie. Ik ben blij dat ik nu ook met dit systeem overweg kan!”

Lekker divers

Door de ketensamenwerkingen tussen Consul Infra Group B.V. en talloze ingenieursbureaus en aannemers binnen Nederland, is het werk erg divers. Er is namelijk voor iedere medewerker wat wils. Door de duurzame relaties met de vele bedrijven stelt Consul Infra zijn medewerkers namelijk in staat om te proeven van alle facetten binnen de GWW-sector. Van technisch tekenen, tot werkvoorbereiding en van uitvoering tot calculatie. Dat allemaal binnen een gezellig team van civieltechnische experts.

Wilt u kijken wat een ketensamenwerking voor uw bedrijf of instelling kan betekenen?

Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in om te kijken hoe onze bedrijven elkaar zouden kunnen versterken in zowel huidige als toekomstige vraagstukken.