Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Vacature Tendermanager

Tendermanager Raoul Dresens

Je bent een geboren leider, iemand die met opgestroopte mouwen geen uitdaging uit de weg gaat. Obstakels onderweg kosten jou geen moeite, maar geven je juist de energie om nog betere resultaten te behalen. Out-of-the-box denken is voor jou geen doel, maar een gegeven. Je neemt besluiten op basis van beargumenteerde keuzes en dominante informatie. Dit doe je samen met je team waar jij leiding aan geeft. Je vertaalt samen de klantvraag, zoekt naar onderscheidende oplossingen en vertaalt dit naar een onderscheidende aanbieding. Als Tendermanager ben jij de persoon die dit tenderproces leidt en onder controle houdt. Voldoe jij aan deze omschrijving? Dan willen we jou spreken! 

Natuurlijk… deze vacature zie je vaker voorbij komen, dus waarom bij Zuyd Infra?  

Het mooie van deze rol is dat je vanuit Zuyd Infra niet slechts voor één bedrijf werkt. Nee je tendert voor al onze klanten. Dat zijn met name aannemers en andere ingenieursbureaus die actief zijn in de ondergrondse infra, bovengrondse infra en waterbouw of projectontwikkeling. Maar ook buiten de infra acteren wij en af en toe moeten wij ook een eigen ingenieursopdracht scoren! Dus binnen no time heb jij een netwerk waar je u tegen zegt. Ook is het mogelijk om, na een gescoorde opdracht bij een klant een rol te spelen in de voorbereiding of uitvoering. Bijvoorbeeld in een bouwteam.  

Hoe ziet je rol eruit? 

Op zondagavond kan je niet wachten tot het weer maandag is. Want deze week moet een plan van aanpak plan klaar zijn voor een klant van ons. Dit doe je samen met onze ervaren planschrijvers Willem of Charlotte en Grafisch vormgever Ot. Doordat jij het proces goed gemanaged hebt, is er alleen gezonde spanning: enkel nog de puntjes op de i en dan kan deze opdracht weer de bus in… Het hele team is tevreden en nu is het afwachten of de opdracht gewonnen is. Twee weken later komt eindelijk het belletje, met een grote smile hang je op en die verdwijnt de hele dag niet meer. Zo niet, dan heb je gewoon een k*t dag. Wat je alleen maar meer motivatie geeft om de volgende wel te winnen. 

Ben jij onze winnaar? 

Xavier, Maikel of Raoul kunnen je alles vertellen over deze rol binnen ons team in ons groeiende bedrijf. 

Interesse? Neem contact op met Maikel via +31 6 11087592

Wanneer kom jij langs voor een kop koffie op je nieuwe kantoor in Den Bosch?