Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Tenderspot: wordt vervolgd

Tenderspot

 

Vanuit de ambitie om het circulair werken toegankelijker te maken voor bouwbedrijven en aannemers in de civiele sector, is Tenderspot als digitaal platform in het leven geroepen door Consul Infra. De winst die Tenderspot bewerkstelligt is het succesvol verbinden van vraag en aanbod van gebruikte (bouw)materialen. De afgelopen jaren zijn verschillende projecten, offertes en transacties voorbijgekomen, waar binnen de gestelde deadlines afnemers en aanbieders voor zijn gevonden. Eén van de meest opvallende successen was zelfs binnen enkele uren na plaatsing op Tenderspot al aangenomen.

Ons netwerk gebruikt het platform met enige regelmaat om elkaar te voorzien van circulair materiaal. Naast de ontwikkelingen in de markt op het gebied van circulariteit, maakt ook Consul Infra Group de nodige groei door. Deze onverwacht grote groei vraagt sturing en begeleiding om succesvol te worden én te blijven. Helaas betekent groei ook dat er keuzes gemaakt moeten worden in de focus. Voor Tenderspot betekent dit, tot onze spijt, dat het platform voorlopig niet verder ontwikkeld zal worden. De bestaande projecten zullen worden afgerond, maar er zal niet actief worden geworven en de activiteiten op sociale mediakanalen zal ook afnemen. 

Dit is geen besluit over één nacht ijs geweest, maar een weloverwogen keuze om het bedrijf in zijn geheel naar een hoger niveau te tillen. Consul Infra zal zich nog steeds inzetten voor circulariteit en duurzaamheid, met de mogelijkheid Tenderspot daar op een later moment weer bij te betrekken.