Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Samen met CS Infra sterk voor project Oude HTS Mijnwater

Mijnwater levert al jaren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving in de Gemeente Heerlen en is een belangrijke speler in de Parkstad-Limburg energietransitie.

Recent heeft Mijnwater de aanbesteding uitgeschreven voor het aansluiten van het Kindcentrum Bekkerveld, gelegen in de oude HTS, op het bestaande warmtenet.

Consul Infra heeft aannemer CS Infra BV ondersteunt met het schrijven van het juiste Plan van Aanpak waarmee zij Mijnwater laten zien de juiste partner te zijn voor dit project.

Ook gedurende het bouwteam en de uitvoering zal Consul Infra ondersteuning bieden aan CS Infra middels ontwerpbegeleiding, omgevingsmanagement en uitvoeringsbegeleiding.

Nog voor de bouwvak wordt gestart met het plaatsen van de kelder voor de installatie, waarna in september gestart wordt met de aanleg van het leidingtracé.

Vanuit Consul Infra zijn er verschillende medewerkers betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van dit project. Robbert Jacobs als ontwerpleider, Roel Detische als hoofd uitvoerder, en Sander Vaessens als uitvoerder.