Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Ruud en Roel: Eendracht maakt macht

Roel Detische en Ruud Looijen

Teamwork Directie en Toezicht

Ruud Looijen en Roel Detische verzorgen voor onder andere Gemeente Maasgouw directie en toezicht op diverse projecten binnen de gemeente. Zij zien toe op de naleving van de eisen in het bestek, planning en financiën. Samen hebben Ruud en Roel al op verschillende projecten binnen de gemeente de rol van Directie en toezicht bekleed. Zo werken zij mee aan de reconstructie van de Baarstraat - Eind - Meers in Thorn, die momenteel in uitvoering is. Ook hebben zijn de herinrichting van de Van Gelderstraat - Sint Gerardusstraat in Wessem samen opgeleverd.
Toezichthouder Ruud bewaakt de voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden en maakt voortgangsrapportages. Omgevingsmanagement speelt op deze projecten een grote rol. Ruud is het gezicht van de opdrachtgever tijdens het werk. Hij zorgt er dus voor dat de omgeving voorzien wordt van informatie en overlast tot een minimum beperkt wordt.

Directievoerder Roel heeft als taak het contract, de kosten en de projectorganisatie te bewaken. Hij ontzorgt de opdrachtgever door ervoor te zorgen dat alle belangen goed vertegenwoordigd worden. Ook is Roel het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Wat maakt Ruud en Roel nu zo’n perfect team?

Ondanks dat Roel nog maar 32 jaar is, beschikt hij wel over bakken ervaring, opgedaan op diverse prestigieuze projecten. Niets is Roel te gek. Hij zet graag zijn schouders onder de grootste uitdagingen. Ruud weet ook van aanpakken. Daarnaast beschikt hij over 33 jaar ervaring in het asfaltonderhoud en is hij actief op diverse projecten als toezichthouder en omgevingsmanager. De kwaliteiten van dit duo maakt elk projectteam compleet. Daarnaast kunnen beide heren terugvallen op meerdere vakspecialisten binnen Consul Infra.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij zelf ook carrière maken als toezichthouder of directievoerder bij ons groeiende bedrijf? Of ben je benieuwd naar wat onze toezichthouders en directievoerders voor jouw organisatie of project kunnen betekenen? Laat het ons dan zeker even weten. Dan gaan we er samen voor zorgen dat je jezelf kunt ontwikkelen op de mooiste projecten!