Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

OPNIEUW VERSTERKING VOOR ONS TEAM IN BRABANT

Marieke Vaessen sluit zich aan bij Consulinfra! Marieke brengt een bak aan ervaring mee op gebied van tender- en contractmanagement. Als persoon is ze van nature enthousiast met een oprechte interesse in de persoon voor zich. Dit is een match met onze andere collega's, hierdoor zal ze goed in ons team passen.

Na een aantal goede gesprekken kijkt ze ernaar uit om zich verder te verdiepen in het civieltechnische speelveld. Marieke sluit zich aan bij ons team als senior contractmanager. Met meer dan 10 jaar ervaring een WO achtergrond in rechten is ze een uitstekende toevoeging voor ons. Vooral omdat onze opdrachtgevers steeds meer te maken krijgen met geïntegreerde contracten en publieke aanbestedingen.

Naast haar werkzaamheden als contractmanager gaat ze ook een belangrijke rol spelen in het tenderproces bij Zuyd Infra. Deze afwisseling heeft haar mede doen besluiten om voor Consulinfra Group te kiezen!

Op dit moment hebben we al een aantal gesprekken ingepland met potentiële opdrachtgevers voor Marieke. Wil jij ook een beroep doen op haar specialistische kennis? Neem dan snel contact met ons op!
Continu Professionals bedankt voor de bemiddeling.