Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

NOG GEEN DIPLOMA, MAAR WEL AL EEN VASTE BAAN!

Hoe gaaf is dat! Nu denk je misschien dat dit niet kan. Maar jawel hoor: bij Consul Infra maken wij dit gewoon mogelijk. Kijk maar eens naar Adrian. De afgelopen jaren heeft hij al meermaals ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van ons team. Tijdens stages, bedrijfsevents en uitjes en met een bijbaantje. En dus nu, nog zonder diploma, in vaste dienst!

Vol overtuiging heeft Adrian nu al de keuze gemaakt om, na zijn afstuderen, ons team te komen versterken. Dit zorgt ervoor dat we hem in zijn afstudeerjaar alle mogelijke ondersteuning kunnen bieden vanuit het werkveld. Zo werken we samen naar een optimale start voor als hij eenmaal zijn diploma heeft behaald. Het komende jaar gebruikt Adrian om te ontdekken welke functie binnen Consul Infra het beste bij hem past.

Kun jij ook niet wachten om een mooie start te maken in jouw carrière? Maikel Schroën - Consul Infra vertelt je er graag meer over in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Zelfs als je nog geen diploma hebt. Want dat papiertje komt wel...