Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Mark Spee

Mark Spee

Om te kunnen groeien als bedrijf is het belangrijk om mensen met verschillende expertises aan te trekken. Door eenzelfde situatie vanuit verschillende perspectieven te bekijken bereik je vaker een uitkomst die van tevoren niet overzien werd. Met die insteek trokken we Mark Spee aan, op het eerste oog misschien een vreemde eend in de bijt. Zijn achtergrond is namelijk niet zo vanzelfsprekend in de wereld van de civiele techniek.

Mark is sinds juli 2022 in dienst bij Consul Infra als bedrijfskundig adviseur. Voordat Mark de kantoren van Consul Infra binnenstapte, studeerde hij International Business in aan de universiteit van Maastricht met een afstudeerstage in Missouri, Amerika. Hij besloot na zijn bachelor een tussenjaar te nemen om kennis op te doen en een kijkje te nemen in het bedrijfsleven alvorens zijn master te halen

“Tijdens het eerste gesprek met Maikel klikte het direct”, vertelt Mark. “De organisatie is jong, energiek, gedreven en gericht op innovatief ondernemen. Maikel liet me kennismaken met zijn werkzaamheden. Hierin zag ik mogelijkheden om hem te ondersteunen en op die manier veel bij te leren”.
Ondanks dat de civiele techniek niet zijn vakgebied is, was de keuze voor Consul Infra niet onlogisch. Mark wil namelijk zo veel mogelijk inzicht krijgen in verschillende sectoren. “Momenteel spits ik me toe op contracten, bedrijfsorganisatie en het ondersteunen met het opzetten van nieuwe vestigingen, erg interessant”. Samen met Maikel heeft Mark de algemene voorwaarden van het bedrijf herschreven, een alternatieve studieovereenkomst uitgewerkt én een uniek beloningsysteem voor werknemers om maximale commitment te krijgen. Daarnaast onderzoekt hij wat nodig is om de bedrijfsvoering van Consul Infra verder te optimaliseren.

Mark vindt de samenstelling van het personeelsbestand van Consul Infra ideaal om zijn carrière te starten. “Door de combinatie van jong en oud en de flexibiliteit binnen het bedrijf is er een goede sfeer en kun je snel bij iemand terecht als je vragen hebt”, aldus Mark. 

Mark heeft grote ambities. “Ik hoop over een paar jaar, als ik mijn master af heb, te beginnen in een grote multinational. Waar weet ik nog niet, maar ergens waar ik mij kan ontwikkelen op persoonlijk- en werkgebied”, laat hij weten. “Mijn doel is het innemen van een managementpositie, waarin ik verantwoord ben voor de aansturing van een bedrijfstak. Dit zal waarschijnlijk niet in de civiele techniek zijn, maar je weet maar nooit. Wat ik wél weet is dat ik Consul Infra dankbaar ben voor deze mooie kans om mij te ontwikkelen en me voor te bereiden op de toekomst”.