Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

HOE GAAT HET MET ROEL DETISCHE?

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gegeven van een bijzonder trouwe en gemotiveerde medewerker: Roel Detische.

Roel is al vanaf het prille begin betrokken bij Consul Infra en van grote waarde voor ons bedrijf. Hij is al bijna 6 jaar onze collega. In die zes jaar droeg hij bij aan het fundament van onze organisatie en zag het bedrijf groeien van de directie met alleen hemzelf naar meer dan 30 medewerkers, verdeeld over 3 kantoren. Roel is inmiddels 34 jaar oud en heeft ruim 12 jaar ervaring in de civiele techniek opgedaan bij zowel overheden, aannemers als binnen de ingenieursdiensten.

Roel kwam binnen als ervaren uitvoerder en is in de afgelopen jaren bij ons uitgegroeid tot ervaren en gerespecteerd professional. Niet alleen bij ons en bij aannemers, maar ook aan de overheidskant. Dit maakt hem bijzonder breed inzetbaar en een allround betere professional. Roel is actief geweest als directievoerder, toezichthouder, hoofduitvoerder, tenderspecialist, werkvoorbereider, technisch specialist én als manager van de afdeling beheer en onderhoud van een gemeente. Dit laat zien dat je bij Consul Infra in een korte periode diverse professionele doelen kan behalen. Je zit niet vast aan vaste groeipaden functiehuizen of competentieladders. Wij kiezen ervoor om niet in hokjes te denken, er is immers meer ruimte ‘outside the box’. Wij faciliteren de optimale omstandigheden voor maximale groei en ontwikkeling, maar deze kansen moet je wel pakken. Dit is precies wat Roel doet.

Wat zegt Roel zelf?

“Een dienstverband bij Consul Infra is anders dan bij de meeste andere organisaties in de civiele techniek. Je krijgt hier veel meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Ik werk niet meer bij een baas die mij de hele dag controleert maar bij een werkgever die mij juist faciliteert in de taken die ik me naar me toe heb getrokken. Dit geeft me een heel vrij gevoel, ik kan mijn eigen uren en vakantiedagen inplannen zonder dat ik dit met mijn baas moet overleggen. Die keuzevrijheid komt op verschillende vlakken terug. Je krijgt bij Consul Infra volledig de vrije hand om je eigen mobiliteit te organiseren dankzij een ruim mobiliteitsbudget. Daarnaast krijg je de vrijheid om opdrachten te kiezen, aan te dragen en sterker nog, ik kan een opdracht zelfs weigeren als ik die niet zie zitten. Het grootste voordeel voor Roel is het gepassioneerde en gedreven team binnen Consul Infra. Iedereen kan en wil leren van elkaar. Hier haal ik veel energie uit. We zijn allemaal verschillend, maar iedereen streeft samen naar één doel, samen maximaal impact maken op de bebouwde omgeving. Al met al is Consul Infra een unieke werkgever. Ik ervaar echt dat ik beter gewaardeerd en beloond wordt dan bij mijn vorige werkgevers en dit terwijl ik meer tijd heb voor privézaken. Terwijl ik wel bezig kan zijn met wat ik het liefste doe: het realiseren van projecten in de openbare ruimte”.