Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Chiel Zilverberg

Chiel Zilverberg

Meet Chiel Zilverberg

Sinds september 2020 is Chiel Zilverberg (inmiddels 23 jaar) aan het werk voor Consul Infra. Eerst voor zijn afstudeeropdracht, later volwaardig in dienst. Onder toeziend oog van collega Ruud Looijen zette Chiel bij de gemeente Maasgouw zijn eerste stappen in het werkveld. Samen met Ruud hield hij toezicht bij de herinrichting van de Molenweg in Maasbracht. Chiel leerde er de kneepjes van het vak en dat beviel hem prima!

“Ik voelde me direct welkom en thuis in het Consul-team. De bedrijfscultuur spreekt me erg aan en natuurlijk ook de mogelijkheden die ik kreeg tijdens mijn stage. Ik vond het leuk om contact met omwonenden van een projectgebied te hebben en samen te werken met het projectteam, waar ook Ruud Looijen deel van uitmaakte”. Nadat Chiel zijn hbo-diploma Civiele Techniek had behaald bleef hij een half jaar als bijbaan voor Consul Infra werken. Daarna keerde hij terug in de schoolbanken voor een studie Mobiliteitswetenschappen aan de universiteit van Hasselt. Toch bleef hij ook die periode als oproepkracht voor Consul Infra werken. Hij hield zich bezig met het ontwerpen van technische tekeningen en begeleidde de buitendienst bij het zelfstandig maken van digitale tekeningen op tablets in het veld.

“Ik haalde, ondanks dat het maar voor een aantal uren per week was, enorm veel voldoening uit mijn werk. Ik vond het een leuke uitdaging om elke week weer met Jessica, Ayham, Luc en Daniek samen te werken om de deadlines voor de tekeningen te halen voor Hurkmans, een van de opdrachtgevers van Consul Infra”.

Het werk beviel Chiel zo goed, dat hij besloten heeft zijn studie te beëindigen en per 1 juni in vaste dienst te treden. Hij gaat aan de slag als technisch tekenaar bij Adviesbureau Brouwers in Roermond, één van de ketenpartners van Consul Infra. Hij heeft er heel erg veel zin in. “Door de verschillende opdrachten die Consul Infra heeft blijf ik in staat om me steeds verder te ontwikkelen. Én blijf ik verbonden aan het leuke Consul-team.” Technisch tekenen was Chiels favoriete onderdeel tijdens zijn studie, hij doet eigenlijk niets liever. Daarom zijn wij blij dat we Chiel een uitdaging aanbieden waar zijn passie ligt en waar hij energie van krijgt.

“Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan”

Samen met Chiel werken aan mooie projecten?

Wij maken als bedrijf door een unieke innovatieve aanpak een sterke groei en ontwikkeling door in de prachtige wereld van de civiele techniek. Naast enthousiaste jonge professionals als Chiel, zijn we altijd op zoek naar mensen die onze passie en visie delen! Wil jij ook uitmaken van ons leergierige en energieke team? Neem dan contact op met Maikel via tel. 06-11087592 of ga naar www.consulinfra.nl/carriere/starters