Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Charlotte Berkhout

 

Sinds september 2021 is Charlotte Berkhout aan de slag voor Consul Infra. “Na enkele jaren in Frankrijk te hebben gewoond en gewerkt, verhuisde ik afgelopen zomer met mijn gezin terug naar mijn ‘roots’ in Heerlen. Tijd voor een nieuwe fase, een nieuwe start. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe woon- en werkplek stuitte ik op Iwan.”

“Via het privé netwerk van Iwan hoorde ik dat Consul Infra iemand zocht voor een aantal uren Marketing en Communicatie. Na een gesprek met Maikel en Lissy bleek dat er zelfs meer mogelijkheden waren naast dit werkaanbod. Er werd vooral gekeken naar wat aansloot bij mijn persoonlijke voorkeuren in werk. Dat is natuurlijk een geweldig uitgangspunt, om van daar uit te starten! Uiteindelijk resulteerde het in een mooie mix van omgevingsmanagement, communicatie en het helpen bij het schrijven van onder andere EMVI-plannen.  Voor mij nieuwe uitdagingen, hartstikke leuk!”

Charlotte heeft eerder in communicatiefuncties bij Schunck Glaspaleis, gemeente Heerlen, het Thermenmuseum en Kasteel Hoensbroek gewerkt. Een functie bij een niet-overheidsinstelling was voor haar een nieuwe, maar bewuste keuze.
“Nadat ik bijna tien jaar in overheidsfuncties binnen de gemeente Heerlen heb gewerkt, merkte ik dat ik in mijn zoektocht naar een nieuwe baan interesse had om eens voor een ‘profit’ organisatie te gaan werken. De dynamiek, snelle besluitvorming, de drive om alles uit het bedrijf te halen wat erin zit… dat wilde ik eens meemaken. Buiten de gebaande paden gaan die ik al gelopen had. Ook wilde ik graag in een jong team werken, in een dynamische omgeving, met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, op een mooie locatie, in of dichtbij Heerlen. Bij Consul Infra sloeg ik daarmee zeven vliegen in één klap!”

Inmiddels is Charlotte al aan het werk als omgevingsmanager. “Een nieuwe maar ik denk goed passende jas waarin ik mijn communicatiekennis en -ervaring uit voorgaande functies bij onder andere de gemeente Heerlen kan inzetten, samen met nieuwe vaardigheden die ik bij collega’s opdoe in het veldwerk.”

“De fijne werksfeer, direct contact met collega’s en toffe onderwerpen en projecten zorgen dat ik elke dag met veel plezier op kantoor kom en graag mijn steentje bijdraag. Ik hoop het komende jaar mooie projecten bij Consul Infra te mogen begeleiden en ondersteunen en samen met collega’s mee te bouwen aan dit mooie en snel groeiende bedrijf.”

Samen met Charlotte werken aan mooie projecten?

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit, want wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Neem even contact met ons op, vertel ons meer over je ambities en wij regelen voor jou fantastische projecten bij toonaangevende opdrachtgevers!

Neem contact op