Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Gratis Download

De impact van PFAS
+ 8 mogelijke oplossingen

Download GRATIS de samenvatting van onze kennissessies i.s.m. Royal HaskoningDHV en toonaangevende partners uit de civiele branche.

Ontvang je gratis PDF »

PFAS raakt iedereen in de GWW-sector

Ben je betrokken bij projecten in de GWW-sector? Dan heb je vast al gehoord van PFAS. De piepkleine chemische stofjes zorgen namelijk voor grote problemen bij bedrijven en overheden.

Iedere schep grond moet nu vóór transport worden onderzocht op aanwezigheid van de ziekmakende PFAS-stofjes. En het vervelende is dat die stofjes bijna overal worden aangetroffen in de bodem. En de nieuwe norm...die wordt bijna nergens gehaald.

De reinigingskosten zijn enorm. Het risico om ‘vervuilde’ grond op te slaan ook. Grondbanken nemen geen grond meer aan die niet getest is, uit angst dat die wordt afgekeurd en ze ermee blijven opgescheept.

Het gevolg? Veel GWW-projecten worden stilgelegd, lopen weken vertraging en gaan drastisch boven budget.

Daarnaast worden er al flink minder projecten op de markt geplaatst.

Kortom: de impact is enorm. Dikke kans dat dat ook voor jouw projecten geldt!

Wil je meer weten over PFAS en de risico’s voor je projecten? Download dan onze samenvatting van de kennissessies die we samen met Royal HaskoningDHV hebben georganiseerd.


Ontvang je gratis PDF »

 

Wat ga je krijgen?

Een gedetailleerd verslag met waardevolle input die we verzameld hebben tijdens enkele kennissessies i.s.m. Royal HaskoningDHV.

De animo voor die sessies was enorm! Directeuren, eigenaren, veiligheidskundigen, projectleiders en werkvoorbereiders waren aanwezig om hun kennis en zorgen te delen.

Al die kennis is nu direct voor jou beschikbaar in deze samenvatting!

 

Profiteer van de kennis van:

Grote en kleine civiele aannemers
Ingenieursbureaus
Transporteurs
Gondbanken
Grondverzetbedrijven
Diverse gemeenten
Waterschapsbedrijf Limburg
Waterschap Limburg
Branchevereniging Bouwend Nederland

Ontvang je gratis PDF »

Download GRATIS de samenvatting van onze kennissessies i.s.m. Royal HaskoningDHV en toonaangevende partners uit de civiele branche.

Ontvang je gratis PDF »