Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Thijs Alma

Ik ben Thijs Alma, een gedreven professional met een achtergrond in Civiele Techniek. Mijn enthousiasme voor het verbeteren van de gebouwde omgeving heeft me ertoe gezet om mij te verdiepen door de studie Bedrijfskunde te volgen aan de Universiteit voor Business & Economics. Deze combinatie van technische ervaring en zakelijk inzicht stelt me in staat om complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen op een effectieve manier aan te pakken. 

Mijn streven voor het verbeteren van de gebouwde omgeving drijft me voortdurend om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen en innovatieve oplossingen binnen mijn vakgebied toe te passen. 

Buiten besteed ik mijn vrije tijd ik graag actief met vrienden, of het nu gaat om wielrennen, trainen voor marathons, of het beklimmen van bergen in de Alpen. Deze activiteiten wissel ik met plezier af met een borrel.

Ervaring & Passie

Mijn professionele ervaring zit op de gebieden van ruimtelijke ontwikkelingen, watermanagement, klimaatadaptatie en crisismanagement. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het schrijven van plannen en het beheren van processen en budgetten. Mijn passie zit in het werken aan uitdagende projecten voor ruimtelijke ontwikkelingen waar mens en omgeving worden samengebracht, in een dynamische team met een effectieve samenwerking. 

Samen Sterk: De Kracht van Teamwerk bij Consul Infra

Ik hecht sterk aan teamwerk en het continu leren van elkaar. De waarde van Consul Infra voor mij zit in de variatie en de combinatie tussen interne en externe uitdagingen. Door deze samenwerking zijn we van vele markten thuis. Het is een plek waar er op elkaars expertise wordt gebouwd. Met mijn vastberadenheid om voor goud te gaan en mijn nieuwsgierige aard, zet ik mijn civieltechnische en bedrijfskundige vaardigheden graag in voor innovatieve oplossingen in integrale projecten.

Samen met Thijs werken aan mooie projecten?

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Dat komt goed uit, want wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Wil jij meer weten over een samenwerking met Consul Infra of Thijs? Neem even contact met ons op.