Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

technische versterking in den bosch

Afgelopen week liep er weer een nieuw gezicht rond in de gangen van het kantoor in Den Bosch. Ons Consul Infra team is versterkt door de komst van Roni Furlan. Roni komt uit het Brabantse Eindhoven en is een Civiel Engineer. Hij heeft zijn HBO Civiele Techniek diploma gehaald aan de Avans Hogeschool en heeft vervolgens ervaring opgedaan met geologie bij een groot ingenieursbureau.

Vervolgens heeft Roni maar liefst 8 jaar ervaring opgedaan met gestuurd verticaal boren op internationaal niveau, zowel op land als op zee, een hele specifieke en waarde specialisatie in een tijd waar er steeds meer geboord wordt. Deze kennis neemt Roni graag mee naar onze vestiging in Den Bosch.

Voor zijn komst bij Consul Infra heeft Roni een eigen software bedrijf opgericht wat gespecialiseerd in het maken van strategische keuzes op basis van data. Na een aantal jaren buiten de branche trok zijn passie voor civiele techniek toch te hard en kwam hij in aanraking met Maikel Schroën die hem overtuigde om bij Consul aan de slag te gaan.

Door zijn organisatorische skills en voorliefde voor Civiele Techniek heeft Roni een waardevolle inbreng voor Consul Infra. Hij zal aan de slag gaan als projectengineer en is specialist op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Tevens heeft hij een oprechte interesse in duurzaamheid en de energiecrisis. Samen gaan we hier rond omheen de ideale baan voor hem creëren. Wij zijn zeer verheugd door de komst van Roni en wensen hem alle succes bij ons in Den Bosch!