Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Esmee Paffen

Esmee Paffen

Dit ben ik

Een van de doelen van Stichting Consul is dat toekomstige studenten een studie in de (civiele) techniek serieus overwegen. Een goed online communicatiebeleid is van belang om deze doelgroep te bereiken. Iemand die ons daarmee kan helpen is stagiaire Esmee Paffen uit Landgraaf. Esmee is 18 jaar en zit in het eerste jaar Marketing & Communicatie op het Vista College in Heerlen. Daardoor kan ze zich uitstekend inleven in de doelgroep.

Tijdens haar stage wil Esmee haar kwaliteiten tot uiting brengen. Ze is met name erg creatief in haar aanpak. Ook beschikt ze over de juiste sociale instelling. Toch durft ze een kritische blik te werpen op bepaalde kwesties en bedenkt ze hier  bedachtzame oplossingen voor.

Naast haar studie en haar stage bij Stichting Consul onderhoudt ze ook nog een webshop voor haar eigen kleding en accessoires. Aan ambitie geen gebrek dus! In haar vrije tijd maakt ze graag mooie reizen of doet ze leuke dingen met haar vrienden.

Nieuwsgierig aagje

Gevraagd waarom ze kiest voor een stage bij Stichting Consul antwoordt Esmee dat ze door middel van verschillende projecten de stichting wil helpen groeien. Esmee vindt de studiekeuzes die jongeren maken erg interessant. Bovendien is ze benieuwd waarop de jongeren deze keuzes baseren. Door nieuwsgierig te zijn en de zaken goed uit te pluizen is ze ervan overtuigd dat ze Stichting Consul een helpende hand kan bieden. Door middel van sociale media wil Esmee Stichting Consul in de kijker zetten van jongeren, om ze zover te krijgen dat ze een studie in de civiele techniek overwegen.

 

 

Bezige bij

Corona of niet, Esmee zit nooit stil. Haar eigen webshop Es Jewels startte ze middenin de lockdown. Met behulp van sociale media wist ze in korte tijd een behoorlijke klantenkring op te bouwen. Later hoopt ze een eigen winkel te openen en wil ze hier haar vaste baan van maken. Ook wil ze ook nog een cursus fotografie volgen, waardoor ze de producten in haar webshop zelf optimaal in beeld kan brengen. Maar voor het zover is gaat Esmee eerst aan de slag om Stichting Consul op de kaart te zetten.

Esmee

Esmee

Ot en Esmee

Ot en Esmee