Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

PFAS Risico-inventarisatie

Direct aanvragen »

Gratis en vrijblijvend

 

Ben je betrokken bij projecten in de GWW-sector? Of je nu bij een aannemer, gemeente of een ingenieursbureau werkt, grote kans dat je met je handen in het haar - of over elkaar - zit.

Overheden en bedrijven worden hard geraakt door de crisis rondom de PFAS-stofjes (download gratis e-book). Misschien herken je wel de onderstaande punten:

❌ Je projecten staan onder druk door grote financiële risico’s
❌ Je projecten lopen vertraging op of worden zelfs stilgelegd
❌ Lange wachttijden bij PFAS laboratoria
❌ Grondbanken nemen geen grond meer aan
❌ Onduidelijkheden wat nu mag en wat niet mag

Veel projecten dreigen op de plank te blijven liggen. Veelal door gebrek aan kennis, maar ook door onzekerheid over het toepassen van het Tijdelijk Handelingskader PFAS (THK).

Door uitstel van projecten worden de uitdagingen voor de civiele branche alleen maar groter.

Het aanbod van werk neemt sterk af en dit leidt tot een instabiele markt. Het resultaat? Ontslagen, vertragingen, extra kosten en kans op mileudelicten.

Juist een stabiele markt is belangrijk voor álle stakeholders, van burger tot aannemer en van overheid tot ingenieursbureau.

Vanuit dit maatschappelijk belang hebben wij in de afgelopen weken een aantal kennissessies georganiseerd samen met Royal HaskoningDHV. De animo vanuit de gehele civiele branche was enorm!

De kennis die we hebben opgedaan tijdens deze sessies hebben we voor je gebundeld in een handige PDF (Gratis e-book downloaden).

Op basis van de waardevolle input van die sessies hebben wij een risico-inventarisatie proces ontwikkeld.

 

PFAS-risico’s helder in kaart gebracht

Met zo'n risico-inventarisatie kunnen wij je 100% inzicht geven in de impact van het Tijdelijk Handelingskader PFAS (THK) op jouw projecten. En dat levert je veel op:

✅ Je weet welke projecten beïnvloed worden.
✅ Je weet wat de risico’s zijn op die projecten.
✅ Je weet hoe je die risico’s kunt beheersen en de gevolgen kunt beperken.
✅ Je weet wat de mogelijke gevolgen zijn op kosten, tijd en kwaliteit.

Kortom: Met zo’n gedegen risico-inventarisatie weet je waar je aan toe bent. Je minimaliseert de gevolgen in kosten, tijd en kwaliteit. En je kunt je een goed onderbouwde afweging maken over de voortgang van je project(en).

Wil jij ook 100% grip op de risico’s voor jouw project(en)? Vraag dan vandaag nog een gratis gesprek aan.

Ja, ik wil snel een sessie inplannen »

Gratis en vrijblijvend 

GRATIS DOWNLOAD

Alle weten over PFAS en de impact op je projecten? Download het e-book dat we samen met Royal HaskoningDHV hebben ontwikkeld.

Ontvang je gratis PDF »

Al meer dan 300 keer gedownload

Maikel Schroën
Mede-eigenaar Consul Infra

Wil je weten wat de impact van PFAS is op de kosten, tijd en kwaliteit van jouw project(en)? Vraag vandaag nog een risico-inventarisatie aan.

 

Plan direct een sessie »

Gratis en vrijblijvend

Bart Waltmans
Sr. adviseur milieu
Royal HaskoningDHV

"Door snel en slim samen te werken houden we Nederland schoon én de economie draaiende."

 

Plan direct een sessie »

Gratis en vrijblijvend

Over Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al meer dan 137 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

 

Neem contact op met Bart Waltmans »