Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

NIET ALLEEN GAAN VOOR SUCCES MET ONZE PROJECTEN, MAAR OOK INVESTERING IN BEGELEIDEN VAN INDIVIDUELE CARRIÈRES

Bijzonder in dat opzicht is het verhaal van Isa Vergoossen, een achternichtje van onze gewaardeerde collega Roel Detische. Haar reis bij ons begon al een tijdje geleden met een projectbezoek, maar sindsdien heeft deze reis zich ontwikkeld tot iets veel groters.

Isa mocht samen met medestudenten/afgestudeerden mee naar een, door ons aangeboden, slipcursus op circuit Zandvoort. Tussen de races door raakten we aan de praat over haar toekomst – studeren of werken? Het resultaat was dat Isa een rol kreeg als ondersteuner van de hoofduitvoerder op het project 'Vierpaardjes' in Venlo. Op dit project, uitgevoerd door Dura Vermeer, fungeert Roel als haar mentor.

Deze aanpak bleek een schot in de roos. Want nu, een maand na haar aanstelling, kunnen we melden dat Isa ervoor heeft gekozen om bij Consul Infra te blijven! Als vervolg op haar tijdelijke positie heeft ze nu een jaarcontract getekend. We zijn ervan overtuigd dat haar toewijding en talenten ons team verder zullen versterken, en we kijken uit naar een succesvolle en leerzame samenwerking in het komende jaar. Leuk dat je voorlopig nog even bij ons blijft, Isa!