Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Nieuwe vestigingsmanager Sam bouwt aan de toekomst

Met gepaste trots delen we mede dat Sam met ingang van 1 mei 2023 de functie van Vestigingsmanager bij Consul Infra Group B.V. in 's-Hertogenbosch zal bekleden. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat mij is geschonken en zie deze uitdagende rol als een geweldige kans”, aldus Sam.

In zijn nieuwe functie zal Sam de directie ondersteunen bij het realiseren van de doelstellingen van Consul Infra vanuit onze vestiging in Noord-Brabant. Sam heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt onder begeleiding van Maikel om zich hierop voor te bereiden.

Onze aanwezigheid in Den Bosch stelt ons in staat om meer impact te maken op de civiele techniek, voor een grotere diversiteit aan opdrachtgevers en waardoor we nóg meer boeiende projecten binnen ons bereik te krijgen. Bovendien wordt de vijver waarin we potentiële medewerkers vinden groter: met onze vestiging in Den Bosch zijn we aantrekkelijker voor technisch opgeleide professionals uit deze gehele provincie.

“Mijn persoonlijke doel is om mezelf te blijven ontwikkelen en samen met ons team door te groeien. Onze doelstellingen zijn om vóór de bouwvak te groeien naar 5 fte, en tegen het einde van dit jaar zelfs naar 10 fte. Dit is een serieuze doelstellen welke we alleen bereiken als team”, vertelt onze ambitieuze Sam. Op dit moment bestaat ons team in Brabant uit Pepijn Van Den Maagdenberg als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, Corné van Alphen als senior Tendermanager en Kim Kox-Abcouwer als EMVI-schrijver.

Met onze eerste doelstelling zit het alvast goed: in mei en juni verwelkomen we maar liefst 4 nieuwe teamleden. Het gaat om een tendermanager, een contractmanager, een werkvoorbereider en een omgevingsmanager, van wie we binnenkort de namen bekend zullen maken.

“Deze stap is het bewijs dat je bij Consul Infra de kansen krijgt die passen bij jouw eigen ambitie, als je de juiste mindset en inzet hebt. Dit geeft mij de motivatie om door te gaan en ik kijk ernaar uit om samen met ons team te werken aan het realiseren van onze doelen!”, vertelt Sam.

Naast het heugelijke nieuws van Sam maken we ons bij Consul Infra ook op voor groei van onze vestiging in Den Bosch. Bij groei van collega’s komt immers ook meer benodigde werkruimte kijken. Daarom zijn wij vanaf juli te vinden in The Lobby Offices aan de Reitscheweg 1 in Den Bosch.

We wensen Sam veel succes en vooral plezier in zijn nieuwe functie!