Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Ot Zilverberg

Ot Zilverberg

Mensen imponeren met een zelfgeschreven tekst is mijn passie. 

Een frisse wind door onze communicatie

Bij Consul Infra zijn we altijd op zoek naar jong, fris talent; mensen met een creatieve en onbevangen visie. Sinds februari versterkt Ot Zilverberg het Consul Infra team als afstuderend stagiair communicatie. Ot is 23 jaar en is afkomstig uit het Limburgse Stevensweert. Hij gaat aan de slag als schrijver, onder toeziend oog van collega Willem Sieders. Samen zullen zij onder andere de EMVI-plannen schrijven en de commerciële communicatie onderhouden. Ot is enorm gedreven, en staat te trappelen om een frisse wind door ons communicatiebeleid te laten waaien. 

Een stage in de bouw

Ot heeft zijn stageplaats via LinkedIn gekregen. Zijn jongere broer Chiel liep al eerder stage bij ons en zo is Ot hier terecht gekomen. Voor Ot leek civiele techniek moeilijk te linken aan communicatie, maar niets is minder waar. “Communicatie speelt in de civiele techniek een grotere rol dan je misschien in eerste instantie zou denken. Consul Infra biedt mij een mooie kans om mij in die wereld te verdiepen, dus mij hoor je absoluut niet klagen”.

Eén grote familie

Waarom Ot koos voor een stage bij Consul Infra is simpelweg de gezellige sfeer binnen het team. Naast het werk dat wordt verzet is er ook ruimte om het team op persoonlijk vlak beter te leren kennen. Voor Ot is een juiste balans tussen werk en plezier essentieel. “Men zegt dat als je je werk leuk vindt, je nooit hoeft te werken. Ik heb voor Consul Infra gekozen om ervoor te zorgen dat dat voor mij het geval gaat zijn”.
Daarnaast ziet Ot ook een uitdaging in een stage bij Consul Infra. Met de verworven kennis tijdens zijn studie communicatiemanagement wil hij ons communicatiebeleid opkrikken tot een nog hoger niveau. Verder wil hij een voorbeeld zijn voor toekomstige stagiaires. “Ik wil ervoor zorgen dat een stage communicatie in deze branche niet iets vreemds lijkt, maar een logische keuze.  Het lijkt me tof om studenten communicatie warm te kunnen maken voor een stage in de civiele techniek”.

Ambities

Wat de toekomst voor Ot in petto heeft kan hij nog niet zeggen. Hij hoopt vooral dat hij kan doen wat hij leuk vindt. Ook al heeft hij zijn carrière nog niet helemaal uitgestippeld, hij is er heilig van overtuigd dat de stage bij Consul Infra hem genoeg nuttige bagage gaat opleveren. “Ik kan met daverend enthousiasme een mooie stage tegemoet zien bij Consul Infra”.

Interesse?

Ben jij, net als Ot, ook geïnteresseerd in een stage bij Consul Infra? Neem dan contact met ons op!