Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Nieuwe dienst: Consul Project Voorbereiding

Bent u actief in het vakgebied bouw en infra en heeft u behoefte aan  ondersteuning bij civiele projecten? 
Zoekt u een civieltechnisch engineer maar weet u niet waar u die vandaan moet halen in deze krappe arbeidsmarkt? Of heeft u slechts tijdelijk of parttime capaciteit nodig?
Dan is Consul Project Voorbereiding dé oplossing. Met deze nieuwe dienst bieden we u ondersteuning op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding en projectmanagement. 

Al langer zien wij de uitdagingen op de arbeidsmarkt waar onze branche mee te maken heeft. De vraag naar civieltechnische engineers wordt alsmaar groter, terwijl het aantal instromers juist steeds kleiner wordt. Zeker in onze regio Zuidoost Nederland, waar het aantal studenten civiele techniek al jaren daalt en afgestudeerden al snel uitvliegen naar andere delen van het land. Het gevolg? Civieltechnische engineers zijn tegenwoordig bijna niet te vinden en de arbeidsvoorwaarden rijzen de pan uit. 
Nu denken wij altijd in oplossingen. Daarom zijn we Consul Project Voorbereiding gestart. Hiermee bieden we u tijdelijke ondersteuning op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding en projectmanagement. Via deze nieuwe dienst heeft u toegang tot uitgebreide, actuele kennis van een heel team aan civieltechnische engineers. Wij bieden u de juiste expertise, de nodige software en zorgen voor vervanging of schalen op als dat nodig is. En u betaalt alleen voor de uren die u afneemt. Wel de lusten, niet de lasten! 

  • Flexibele capaciteit: niet gebonden aan vaste uren per week, opschalen indien nodig 
  • Hoge kwaliteit: toegang tot gedeelde expertise van al onze engineers 
  • Laag risico: gegarandeerde afronding door vervanging bij afwezigheid 
  • Randvoorwaarden geborgd: altijd toepassing actuele kennis en software 

We zijn er voor vrijwel alle organisaties in onze branche. Dus of u nu bij een aannemer werkt of bij een projectontwikkelaar, bij een architect of aanbestedende dienst: Consul Project Voorbereiding biedt u dé oplossing voor tijdelijke civieltechnische capaciteit. 

Meer weten? 
Wilt u meer weten over Consul Project Voorbereiding? Neem dan contact op met Bas Beckers (06-46272208) of Iwan Paffen (06-83570090).