Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Nathalie Eggels

Vandaag de dag kan een groeiend bedrijf als Consul Infra niet zonder een vloeiend communicatiebeleid. Dit is namelijk een mooie manier om jezelf positief in de kijker te zetten van andere bedrijven. Met deze gedachte hebben wij Nathalie Eggels in dienst genomen. Nathalie is communicatiespecialist in hart en nieren. Deze kennis heeft ze vergaard tijdens haar HBO Communicatie in Eindhoven. Ondertussen is Nathalie al een paar weken bij ons in dienst en houdt ze samen met Esmee en Ot de socials en de website up-to-date. Dit doet ze voor zowel Consul Infra als Stichting Consul.

Nathalie zit nooit stil, letterlijk en figuurlijk. Naast haar werkzaamheden bij Consul infra en Stichting Consul is ze ook in dienst bij Re Use Materials, dat gespecialiseerd is in circulariteit binnen de vastgoedwereld. Via het netwerk van Re Use Materials heeft ze onze Maikel leren kennen. Hij vroeg Nathalie een aantal uren per week het marketing- en communicatieteam te ondersteunen. Buiten haar werkuren is ze meerdere keren per week op de dansvloer te vinden waar ze salsa en hiphop beoefent. Daarnaast helpt ze verschillende dansscholen met hun marketingcommunicatiedoelstellingen. 

Nathalie heeft een duidelijk doel voor ogen. “Consul Infra is een dynamisch bedrijf en heeft tegelijk ook veel lef. De open-minded bedrijfsfilosofie geeft ruimte om te experimenteren. Ik hoop Consul Infra en Stichting Consul het komend jaar nóg beter op de kaart te zetten, waarbij ik tevens mee mag denken over het in de markt zetten van hun diensten”.

Nathalie heeft hoge verwachtingen van ons. Ze wil veel leren in een gezellige werkomgeving die openstaat voor groei, kansen en nieuwe ideeën. “Consul Infra heeft een ijzersterk team van talenten binnen verschillende disciplines en het is er ook erg gezellig. Daarom lijkt het me leuk om eens een biertje mee te kunnen drinken op vrijdagmiddag, als het zometeen weer mag!”