Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Maak kennis met Pepijn

In maart hebben we een nieuwe collega verwelkomd bij het Consul Infra-team. Pepijn van den Maagdenberg is begonnen als adviseur Ruimtelijke Ordening in onze vestiging in Den Bosch. Hij heeft een achtergrond in planologie, maar begint hij zijn carrière bij ons civieltechnisch adviesbureau. Een keuze die tóch logischer is dan wellicht doet vermoeden.

Al van kinds af aan is Pepijn geboeid door ‘de gebouwde omgeving’. Aanvankelijk had hij een voorkeur voor de makelaardij, maar koos later voor de ruimtelijke ontwikkeling en volgde de opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie. En nu kiest hij bewust niet voor een carrière in de planologie, maar voor een baan bij Consul Infra. In de civiele techniek dus. “Ik heb mijn keuze vooral gebaseerd op het gesprek met Maikel en Sam. Zij maakten mij duidelijk dat er meerdere facetten aan ‘de ruimte’ zijn. Dus ook meerdere mogelijkheden om het verschil te maken. Ik kijk sinds mijn studie altijd gefascineerd naar hoe er met de ruimte omgegaan wordt. Daar wil ik maar wat graag een steentje aan bijdragen”, vertelt Pepijn.

Naast het feit dat hij aan de slag kan in de ruimtelijke ordening, krijgt hij door zijn keuze voor Consul Infra ook de mogelijkheid om nog vele andere facetten te leren en mee te groeien. “Consul Infra geeft me de kans om mee te werken aan de groei van een nieuwe beweging ‘landinwaarts’. Vanuit Den Bosch ligt er nog een hele nieuwe markt om te verkennen in Midden- en Noord-Nederland. Daar probeer ik zo goed mogelijk van waarde te zijn.” Pepijn ging al snel op zoek naar inzichten in deze nieuwe markt en bracht advies uit bij Maikel. Advies dat ook werd overgenomen. Voor Pepijn was dit het signaal dat je bij Consul Infra gehoord en gewaardeerd wordt. “Ze weten wel van aanpakken hier”, aldus Pepijn.

Pepijn is via collega Corné met ons in contact gekomen en is vervolgens bij Maikel en Sam op gesprek geweest. “De indruk die ik kreeg van beide heren was bijzonder aangenaam. Ik merkte direct dat Consul Infra doelgericht te werk gaat. Daarnaast schoven ze de passie die ze hebben voor het vak niet onder stoelen of banken. Daar houd ik wel van”, aldus Pepijn. “Ik ben er klaar voor om me volledig te storten op de wereld van de civiele techniek!”