Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Judith Erfkemper

Judith Erfkemper

Als HR-manager op een wolk bij Consul Infra

Begin april 2022 is Judith Erfkemper bij Consul Infra begonnen als HR-manager. Maar het personeelsbeleid is niet het enige onderwerp dat haar aandacht heeft. Want behalve bij zaken als werving, selectie en duurzame inzetbaarheid ondersteunt Judith ons ook op het gebied van sales en netwerken.

De afgelopen jaren heeft Judith ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. “Ik heb altijd in de uitzendbranche gewerkt, ruim 16 jaar”, vertelt Judith. In 2017 ging ze aan de slag als recruiter bij Publim Professionals, het label dat ze samen met haar man Marc Putmans oprichtte. Marc is al jaren een zakenrelatie van Consul Infra. Zo ondersteunt onze Thijs Alma Marc met verschillende projecten rond klimaatadaptatie.

In de jaren die volgden combineerde ze steeds de vakgebieden sales en HR voor verschillende opdrachtgevers, waarna ze even afstand deed van haar functie om meer tijd door te brengen met haar gezin.
Toch was Judith na verloop van tijd op zoek naar iets nieuws. Via Marc kwam Judith in contact met onze Maikel. “Mijn man Marc zag op LinkedIn dat de voormalige HR-verantwoordelijke van Consul Infra een nieuwe uitdaging had gevonden. Ik stuurde een berichtje naar Maikel en er volgde al snel een gesprek”, aldus Judith. “Tijdens het gesprek met Maikel en Iwan kreeg ik een goed gevoel bij Consul. We hadden meteen een klik”. De combinatie sales en HR is mij op het lijf geschreven, omdat ik altijd in deze vakgebieden heb gewerkt”.

Ook de ‘anders- dan-andere’ aanpak van HR bij Consul Infra sprak Judith enorm aan. “We zijn niet gebonden aan een CAO, maar vullen arbeidsvoorwaarden op onze eigen manier in. Geen auto van de zaak, maar een vaste vergoeding die je naar eigen inzicht mag gebruiken. Dus heb je niet te maken met een dure bijtelling. Ook geen verplicht pensioenfonds, ook dat regel je bij ons zelf. Dat betekent een riant netto basissalaris, dat je ook nog eens kunt aanvullen door een aantrekkelijke bonusstructuur. Bovendien kun je rekenen op maximale ondersteuning voor je persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Tel daarbij op de familiaire sfeer en je hebt de ideale werkgever. In ieder geval voor mij en mijn collega’s!”

Judith is enorm blij met de kans die ze heeft gekregen. "Dankzij de vrijheid die ik krijg om mijn werkzaamheden naar eigen inzichten in te vullen, heb ik naast HR-manager ook een ondersteunende rol op het gebied van sales. Deze insteek is voor mij het bewijs dat bij Consul Infra vooral naar de persoon wordt gekeken. Het zegt iets over het vertrouwen dat het bedrijf in zijn werknemers heeft. Ik kan dat enorm waarderen."

Ondertussen heeft Judith al verschillende initiatieven opgezet bij Consul Infra. Zo heeft ze onder andere de algemene voorwaarden en het personeelshandboek herzien, ons nieuwe CRM-systeem geïmplementeerd, netwerkevents gecoördineerd, maar ook de bedrijfsborrels en teamuitjes georganiseerd. “Mijn takenpakket is enorm divers”, vertelt Judith en daar krijgt ze enorm veel energie van.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Consul Infra?

Kijk dan eens bij onze vacatures, of neem contact op met Judith via 06-14425574 of judith@consulinfra.nl.