Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Even voorstellen: Günther van Meurs

Günther van Meurs

Bij Consul Infra beschikken we over een dynamisch team van gedreven professionals met elk hun eigen passie en expertise. Wanneer iemand op ons pad komt met dezelfde gedrevenheid en ambities, gaan we graag het gesprek aan. Zo ook bij Günther van Meurs, 38 jaar, uit Rosmalen.

Aan ervaring geen gebrek

Günther heeft jarenlange ervaring bij de provincie Noord-Brabant, waar hij actief was als project- en teammanager. Hij was betrokken bij verschillende grote projecten, zoals Bodemsaneringen Chemie-Pack Moerdijk en OPC0.2: Best Value Meerjarig Prestatiecontract (6 jaar) voor het complete onderhoud van alle assets aan het totale wegennet Noord-Brabant. Verder staat Günther bekend als een echte verbinder. Met zijn inspirerende en enthousiaste manier van aanpakken weet hij iedereen te motiveren. Een mooie kwaliteit als je het ons vraagt!

Door zijn unieke skillset en enthousiaste manier van aanpakken konden we eigenlijk niet om Günther heen. We zijn dan ook erg blij dat we hem kunnen toevoegen aan het Consul-team. Samen gaan we er iets fantastisch van maken! “Mijn ambities en die van Consul Infra komen heel goed overeen. Mijn ervaring als teammanager en projectmanager op het gebied van beheer en onderhoud, assetmanagement en Infra kan ik nu breder inzetten”, aldus Günther.

Met de toevoeging van Günther en de opening van ons nieuwe kantoor in Den Bosch is de expansie naar Noord-Brabant een feit. Hier gaan we lokaal infratalent werven om zo ons team verder uit te breiden en de vestiging en het bedrijf verder te laten groeien. Ook blijven de lijnen met onze partners op deze manier kort en kunnen we hen beter en efficiënter bedienen.

Günther springt bij Consul Infra meteen in het diepe. Hij gaat namelijk per direct aan de slag als Coördinator Cluster Openbare Werken binnen de gemeente Nuenen, in Noord-Brabant. Hier zorgt hij voor de tactische en operationele aansturing van het cluster. Denk bijvoorbeeld aan afvalverwerking, groen, riolering, speeltoestellen, verlichting en nog veel meer.

Samen met Günther werken aan mooie projecten?

Wij maken als bedrijf door een unieke innovatieve aanpak een sterke groei en ontwikkeling door in de prachtige wereld van de civiele techniek. Naast enthousiaste en gepassioneerde mensen zoals Günther, zijn we altijd op zoek naar mensen die onze missie en visie delen! Wil jij ook uitmaken van ons energieke team? Neem dan contact op met Maikel Schroën via tel. 06-11087592