Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Consul Infra deel van project Port of Antwerp

Port of Antwerp

In samenwerking met Perfact Group hebben wij een raamcontract van maar liefst 10 jaar binnengehaald om te ondersteunen met de ontwikkeling van de haven van Antwerpen. INEOS, een van de grootste chemieconcerns ter wereld, heeft de haven van Antwerpen gekozen als locatie voor een mega-investering van 3 miljard euro, goed voor 400 nieuwe banen. De kapitaaluitgave is de grootste in de Europese chemische industrie in de afgelopen twee decennia. Met het binnenhalen van dit grootschalige investeringsproject bevestigt Vlaanderen zijn positie als leidende chemieregio, terwijl de haven van Antwerpen zijn rol als grootste chemische cluster in Europa verder versterkt.

Voor Port of Antwerp gaan wij invulling geven aan 4 functies:
• Contract Manager; het eerstelijnscontact voor projectmedewerkers voor nieuwe en lopende openbare aanbestedingen;
• Adjunct Constructieverantwoordelijke; verantwoordelijke voor de uitvoering van meerdere uitvoeringsonderdelen van werven;
• Veiligheidscoach; het inventariseren en beheersen van de veiligheidsrisico’s;
• Planner; het opstellen en beheren van de projectplanningen.

Intussen hebben we de eerste uitvraag gehad en gaat René Visser namens Consul Infra Group B.V. en Perfact Group beginnen als contractmanager. René heeft jarenlange ervaring verworven op fantastische projecten in binnen- en buitenland. Zo was hij onlangs nog betrokken bij project in Europa en het Midden-Oosten. In Zwitserland en Duitsland was hij o.a. actief tijdens de aanlanding voor de laatste 50 km van de offshore gasleiding van Nordstream 2.
In Saudi Arabië was hij in opdracht van In2Dredging (gecontracteerd door Subsea7) betrokken bij de constructie van de aanlanding van 3 pijpleidingen van het offshore Berry platform naar de kust.