Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Consul Infra breidt uit

Consul Infra heeft het afgelopen jaar een enorme groei mogen meemaken. Er kwamen meer projecten op ons pad en we mochten ook vele nieuwe collega’s verwelkomen. Ons team is dusdanig gegroeid dat we genoodzaakt zijn onze kantoorwerkruimte uit te breiden. Ook de huidige coronaregels spelen een rol: wij vinden het belangrijk om ook op kantoor voldoende afstand te kunnen bewaren.

Een eerste stap is een interne verhuizing binnen Mijn-Werk. Per 1 april betrekken we een grotere ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw, gevestigd in de oude Mijnschool in Heerlen. Ondertussen zijn er al volop mensen aan het werk met de verbouwing van onze nieuwe kantoorruimte. Deze prachtige locatie beschikt verder over een goed uitgeruste kantine en diverse vergaderruimtes waarvan wij gebruik kunnen maken.

Daarnaast gaan wij ons settelen in Herten, vlakbij het bruisende Roermond. Deze nieuwe locatie is eenvoudig te bereiken vanaf de A73. Met deze vestiging in het midden van Limburg kunnen wij klanten uit Noord-Limburg en het oosten van Noord-Brabant makkelijker bedienen en ontvangen. Het adres van onze nieuwe locatie is Solvayweg 6, 6049 CP in Herten.