Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Ayham Alazizi

Maximum Effort
Bij Consul Infra zijn we ervan overtuigd dat vastberadenheid en “maximum effort” hoekstenen zijn van elk groeiend bedrijf. Alleen samen en met volle overtuiging komen we verder.
Iemand die deze visie ook hanteert, is de 21-jarige Ayham Alazizi. Ayham is een student Built Environment aan Hogeschool Zuyd en is vastberaden de civiele techniek in te gaan. Zó vastberaden zelfs, dat hij ervoor koos om naast zijn stage bij Consul Infra óók nog een paar uur per week tekenwerk te verrichten bij ons. Hij wil van alles te weten komen over de sector; van concept, tot uitvoering, tot oplevering. Momenteel loopt hij onder leiding van uitvoerder Sander Vaessens mee bij het project van Mijnwater - Aansluiting Oude HTS te Heerlen. Tijdens zijn meeloopstage onderzoekt Ayham hoe je een gebouw kan aansluiten op het Mijnwatersysteem voor warmte.

Een nieuwe start
Ayham zijn oorsprong ligt in Syrië. Zes jaar geleden is hij in zijn eentje naar Nederland gevlucht om hier een nieuwe start te maken en de politieke onrustigheid in Syrië achter zich te laten. Eenmaal hier aangekomen is Ayham begonnen aan een Havo-opleiding in het volwassenenonderwijs. Vervolgens heeft hij zijn Vwo-diploma gehaald in slechts drie jaar en spreekt hij vloeiend Nederlands. Nu studeert Ayham Civiele Techniek, waar zijn hart ligt. “Ik heb zes jaar geleden voor Nederland gekozen, mede omdat hier het beste civieltechnische onderwijs is. Dit sprak me enorm aan”, aldus Ayham. “Consul Infra biedt me de ruimte die ik nodig heb om meer inzicht te krijgen in de sector. Ik hoop dat mijn nieuwsgierigheid in het vak mij de weg wijst in het maken van de juiste keuzes”.
Momenteel woont Ayham in een studio in het centrum van Heerlen, vlakbij zijn school en zijn stageplaats. Samen met zijn vriend Daniek, die ook stage loopt bij Consul Infra, woont hij doordeweeks de lessen bij op school, en loopt hij een dag per week stage.

Stichting Bouwers van Kennis
Via Stichting Bouwers van Kennis is Ayham in aanraking gekomen met Consul Infra. De stichting verzorgt namelijk de lessen Civiele Techniek op Hogeschool Zuyd. Maikel Schroën gaf namens de stichting de eerste lessen, gevolgd door onder andere Hans Brouwers voor Duurzaam waterbeheer en Jean-Philippe Janssens van Ducot Engineering & Advies voor Riolering. Ayham stelde zich assertief op en benaderde Maikel al snel om een studentenbaan bij Consul Infra. Zo geschiedde. Intussen is Ayham al een maand bij ons in dienst.

Interesse?
Ben jij, net als Ayham, ook geïnteresseerd in een stage of bijbaantje bij Consul Infra? Neem dan contact met ons op!