Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Opdrachtgevers

Hieronder vind u een aantal van de opdrachtgevers van Consul Infra. De opdrachtgevers zijn voor ongeveer de helft overheden voor de andere helft aannemers en ingenieursbureaus.

 

BAM Infra

BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

Geonius

Geonius is een middelgrote interdisciplinaire dienstverlener op het gebied van ingenieursdiensten met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector.

Bunnik Groep

Al ruim 25 jaar is Bunnik Groep een begrip. Met onze disciplines: Groen, Milieutec, Infra en Bagger verrijken we dagelijks de Nederlandse bodem.

Plangroep Heggen

Plangroep Heggen, gevestigd in Born en Maastricht, is een multidisciplinair adviesbureau voor ruimtelijke planning en infrastructuur.

Dura Vermeer

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening.

Hurkmans Groep

Een multidisciplinaire projectspecialist in ondergrondse infra- en grondwaterprojecten.

ICT Groep

Allround dienstverlener in tendermanagement, EMVI coördinatie en omgevingsmanagement.

Aviation Valley

Aviation Valley ontwikkelt de openbare ruimte en het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport.

BLM Wegenbouw

Al meer dan 30 jaar. Als infrabedrijf realiseren we projecten op het gebied van wegenbouw en industriebouw. Van straatwerk, rioleringen en grondwerk tot specialistische leidingsystemen.

Gemeente Heerlen

Heerlen is een eigentijdse stad. Met een rijk en welvarend mijnverleden, maar ook met moeilijke tijden rond de mijnsluiting en drugsoverlast. Dat is allemaal verleden tijd. Nu is het een stad met lef. Eigenwijs en eigentijds. En ruimte voor ontwikkeling en creativiteit.

Gemeente Landgraaf

Landgraaf heeft met recht een plaats op de landkaart weten te bemachtigen en is uitgegroeid tot één van de grotere gemeenten in Limburg. Een prima gemeente om te wonen, werken en recreëren.